HOTEL KEUR

Flair in Zandvoort

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure

Hotel Keur is een kleurrijk boutique hotel in het centrum van Zandvoort. Wij verwelkomen iedereen als onze eigen familie en zorgen dat u zich bij ons en in Zandvoort helemaal thuis voelt.

Overnachten bij Hotel Keur

Onze kleurrijke kamers zijn recentelijk gerestyled. Frisse kleuren, bloemenbehang en Hollandse Meesters aan de muren – een knipoog naar de mooie musea in Amsterdam. Wij beschikken over 27 kamers, waarvan 4 ruime familiekamers. De meeste kamers hebben een balkon en grote ramen waardoor er veel licht naar binnen valt. Charmante kamers voor ieders budget. Het ontbijt is altijd bij de prijs inbegrepen.
Hotel Keur in Zandvoort
Hotel Keur in Zandvoort
Hotel Keur in Zandvoort
Hotel Keur in Zandvoort

Boekvoordeel

Door rechtstreeks bij ons te boeken heeft u tal van voordelen. Uw verblijf is 5% goedkoper dan wanneer u via andere websites boekt. U kunt gratis annuleren tot 3 dagen voor aankomst, laat inchecken en zonder creditcard boeken.

Ons hotel

Ons familiehotel is een van de oudste hotels in Zandvoort en een begrip in het dorp. Het ligt in het centrum op loopafstand van leuke winkeltjes en restaurantjes, direct naast het station en op zo’n 5 minuten lopen van het strand. De sfeer in ons hotel is huiselijk en onze service is persoonlijk. Beneden hebben wij een gezellige huiskamer ingericht.
familiehotel in Zandvoort
Hotelaanbiedingen in Zandvoort

Arrangementen

Om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken, hebben wij meerdere arrangementen voor u samengesteld. Zo kunt u een Fietsarrangement of een Wandelarrangement van meerdere dagen bij ons boeken of alvast uw tickets voor toeristische attracties in de regio. Bij aankomst is alles al voor u geregeld.

Omgeving

Kom genieten van het mooie Zandvoort. Er is zo veel te doen! Het strand, de duinen en het dorp. Perfect om te wandelen en te fietsen. Maar ook steden als Haarlem en Amsterdam zijn dichtbij en goed bereikbaar met de trein. Of denk aan de Keukenhof en de Zaanse Schans. Wij geven u graag persoonlijke tips om de omgeving te verkennen.
omgeving van Hotel Keur in Zandvoort