Wat doen wij?

Corona FAQ

Aangepast hotelbeleid

Ook in het hotel hebben we een aantal maatregelen moeten nemen om uw veiligheid en die van ons zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Dit vraagt wat aanpassingen die uw verblijf zullen beïnvloeden, hier hopen we op uw begrip. Uiteraard doen we onze uiterste best om, ondanks alle maatregelen, uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Ziekteverschijnselen

Wanneer wij bij incheck vermoedens hebben van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging, behouden wij het recht om u uw verblijf te annuleren.

Betaling

Wij vragen u zo veel mogelijk te betalen met pinpas (maestro/V-pay) of credit card (Mastercard/Visa)

Het ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Deze zit er dan ook altijd gratis bij! Helaas is het niet in de buffetvorm zoals u gewend bent van ons. We willen lopen voor de gasten tot het minimale beperken in de ontbijtzaal. We vragen u dan ook om bij binnen gaan van de ontbijtruimte een mondkapje te dragen en uw handen te desinfecteren. Vervolgens kun u plaats te nemen aan de aangewezen tafel, uiteraard mag dan het mondkapje weer af.

Wij serveren het ontbijt tussen 08.00 en 10.00 uur verdeeld over 3 shifts van een half uur. Gezien de ontbijttijd beperkt is en de volgende shift voor de deur staat, vragen we u om op tijd bij het ontbijt aanwezig te zijn.

  • Shift 1. 08.00h-08.30h
  • Shift 2. 08.45h-09.15h
  • Shift 3. 09.30h-10.00h

Het vraagt redelijk wat van ons aanpassingsvermogen van ons allemaal in deze vreemde tijd. Het kan zijn dat u tijdens het ontbijt iets mist of ruimte ziet voor verbetering. Voelt u zich vrij om dit aan te geven. We zullen waar mogelijk de verbeteringen doorvoeren.

Hygiëne maatregelen

Wij zullen alle gezamenlijke ruimtes, leuningen en deurklinken dagelijks schoonmaken met ontsmettingsmiddel. Bij de receptie staat een fles met anti-bacteriële handgel waar u gedurende de dag gebruik van mag maken.

Verlaten van uw kamer

  • Bij het verlaten van de kamer vragen wij u de raam of de balkondeur op kiepstand te zetten. Zo kan onze housekeeping uw kamer in de frisse lucht schoonmaken, zoals u van ons gewend bent.
  • Ook willen we u vragen om afval in de kamers zoveel mogelijk te verzamelen zodat we dit makkelijk en hygiënisch kunnen weggooien voor u.

Hotel bar

Tot nader order is onze bar helaas gesloten. We willen graag de mogelijkheid bieden om te overnachten in ons hotel, maar we trachten hierbij de contactmomenten zo veel mogelijk te minimaliseren. Ook hier geldt dat we de bar zo snel mogelijk weer willen openen, zodra de situatie dit toelaat en we geen risico hebben tot verspreiding van het virus. Het is wel mogelijk om drankjes te bestellen en deze op uw kamer of op ons terras te nuttigen.

Bereik

Wij zijn dagelijks van 08:00 tot 18.00 uur aanwezig in het hotel. Na deze tijd zijn wij telefonisch altijd te bereiken op +31 23 571 2023.

Boek direct bij ons hotel en ontvang 5% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure