Wat doen wij?

Corona FAQ

Hotelbeleid Corona

Lieve gasten,

In ons hotel laten u in deze tijd graag maximaal genieten van alles wat nog wel kan in deze bijzondere tijd. Lekker uitwaaien aan het strand, fietsen of wandelen in onze duinen en genieten van een take away maaltijd of buitenbar bij onze horeca. Om te waarborgen dat u ook weer gezond naar huis gaat, nemen wij een aantal maatregelen in verband met het Corona virus:

Gevaccineerd of niet

Tot nader order vragen wij iedereen zich aan onderstaande maatregelen te houden, ook als u al gevaccineerd bent.

Ziekteverschijnselen

Indien u last heeft van koorts of verhoging, verkoudheidsklachten of keelpijn, raden wij u aan uw verblijf uit te stellen. Indien wij vaststellen bij de incheck dat u deze klachten heeft, behouden wij het recht om uw verblijf te annuleren.

Mondkapje

Een mondkapje is alleen verplicht tijdens ons ontbijtbuffet in de ontbijtruimte, daar kunnen we de 1,5 meter afstand niet garanderen. In alle andere ruimtes is het dragen van een mondkapje niet verplicht.

Desinfecterende gel

Bij onze receptie kunt u te allen tijde gebruik maken van desinfecterende gel. Tevens is het verplicht om uw handen te desinfecteren wanneer u onze ontbijtruimte betreedt.

Hygiëne maatregelen

Dagelijks maken wij meerde malen gezamenlijke ruimtes, leuningen  en deurklinken schoon met een desinfecteringsmiddel.

Betaling

Wij vragen u zo veel mogelijk te betalen met pinpas (Maestro/V-pay) of credit card (Mastercard/Visa).

Ons ontbijt

Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag, dit serveren wij er dan ook altijd gratis bij. Momenteel mogen we weer ons uitgebreide buffet in onze ontbijtzaal serveren. Natuurlijk kunt u ook genieten van uw koffie en croissant in het ochtendzonnetje op ons terras. Omdat onze ontbijtruimte te klein is om de 1,5 meter afstand altijd te garanderen, is het dragen van een mondkapje in onze ontbijtruimte verplicht. Uiteraard kunt u deze aan tafel af doen.

Dagelijkse schoonmaak kamer

  • Bij het verlaten van de kamer vragen wij u uw raam of balkondeur op kiepstand te zetten. Zo kunnen de heren en dames van onze housekeeping in de frisse lucht zorgen voor de dagelijkse schoonmaak van uw kamer.
  • Wij vragen u om uw afval zo veel mogelijk te verzamelen in de prullenbakken, zodat we dit hygiënisch voor u weg kunnen gooien.

Hotelbar

Onze hotelbar is weer dagelijks geopend. De openingstijden verschillen afhankelijk van de drukte, informeert u bij aankomst naar deze tijden.

Er kan heel veel wel!

Ook in Corona tijd zijn er in Zandvoort veel leuke dingen te doen, bekijken en beleven. Wij hebben veel tips voor ons dorp, de omgeving en de prachtige natuur waardoor we omringd worden. Vraagt u ons vooral om leuke tips of bezienswaardigheden, dan bespreken we samen hoe we u verblijf onvergetelijk kunnen maken.

Graag tot ziens!

Gastvrije groet,

Christine en Tom
Hotel Keur

Boek direct bij ons hotel en ontvang 5% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure