Wat doen wij?

Corona virus uitbraak update

Beste gast,

U heeft een kamer geboekt bij ons voor een verblijf hier aan de Zandvoortse kust, wij kijken er erg naar uit om u in ons hotel te mogen ontvangen! Voorafgaand aan uw verblijf nemen we u graag mee in de maatregelen die de Nederlandse overheid en wijzelf hebben genomen, om verspreiding van het COVID-19 virus te voorkomen.

Regels voor iedereen

 • Denk aan hygiëne: Was uw handen regelmatig, snuit uw neus in een zakdoekje en gooi die weg, hoest en nies in uw elleboog en was altijd uw handen daarna.
 • Schud geen handen
 • Houd 1,5 meter afstand (2 armlengtes) van anderen in het openbaar, tenzij u 1 gezin of huishouden bent.
 • Vermijd drukte. Als u ziet dat het lastig wordt om 1,5 meter afstand te houden: ga weg.
 • Blijf in de buurt van het hotel. Reis zo veel mogelijk lopend of met de fiets.
 • Gebruik het openbaar vervoer alleen als het echt niet anders kan en bij gebruik van openbaar vervoer zijn niet-medische mondkapjes verplicht.
 • Als u last heeft van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging moet u zelf thuis blijven. Heeft 1 of meerdere personen in het huishouden ernstige klachten zoals koorts en/of benauwdheid, dan moet het hele huishouden thuisblijven.
 • Vanaf 01-06-2020 zullen restaurants en bars weer open zijn. Het is verplicht van te voren te reserveren bij restaurants. Tot 01-06-2020 is het wel mogelijk om af te halen.

Aangepast hotelbeleid

Ook in het hotel hebben we een aantal maatregelen moeten nemen om uw veiligheid en die van ons zoveel mogelijk te kunnen waarborgen. Dit vraagt wat aanpassingen die uw verblijf zullen beïnvloeden, hier hopen we op uw begrip. Uiteraard doen we onze uiterste best om, ondanks alle maatregelen, uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Ziekteverschijnselen

Wanneer wij bij incheck vermoedens hebben van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging, behouden wij het recht om u uw verblijf te annuleren.

Betaling

Wij vragen u zo veel mogelijk te betalen met pinpas (maestro/V-pay) of credit card (Mastercard/Visa)

Het ontbijt

Omdat we de 1,5 meter afstand in onze ontbijtruimte niet kunnen waarborgen is het helaas niet mogelijk om te ontbijten in onze ontbijtruimte. U kunt het ontbijt nuttigen op het terras, strand of uw kamer.

Wij verzoeken u per kamer, met 1 persoon tussen 08.00uur en 10.00uur naar beneden te komen.U ontvangt van ons een tasje per kamer, welk u kan vullen met hetgeen op het ontbijtbuffet. Uiteraard bent u meer dan welkom om nog een keer te komen voor wat extra’s. Wel verzoeken we u om zo min mogelijk rond te lopen in het hotel en met 1 persoon naar beneden te komen om file bij het ontbijtbuffet te voorkomen. Uiteraard vragen we u ook hier de 1,5 meter afstand in acht te nemen.

Zodra de 1.5 meter niet meer nodig is, zullen wij weer over gaan in de ontbijtbuffet-vorm zoals u gewend bent van ons.

Groepsvorming

 • Verlaat het hotel altijd met zo min mogelijk mensen tegelijk. Meer dan 2 mensen tegelijk kunnen worden beboet wanneer deze geen gezin of 1 huishouding betreft.
 • Houd in het hotel altijd 1,5 meter afstand.
Hygiëne maatregelen

Wij zullen alle gezamenlijke ruimtes, leuningen en deurklinken dagelijks schoonmaken met ontsmettingsmiddel. Bij de receptie staat een fles met anti-bacteriële handgel waar u gedurende de dag gebruik van mag maken.

Verlaten van uw kamer
 • Bij het verlaten van de kamer vragen wij u de raam of de balkondeur op kiepstand te zetten. Zo kan onze housekeeping uw kamer in de frisse lucht schoonmaken, zoals u van ons gewend bent.
 • Ook willen we u vragen om afval in de kamers zoveel mogelijk te verzamelen zodat we dit makkelijk en hygiënisch kunnen weggooien voor u.
Hotel Bar

Tot nader order is onze bar helaas gesloten. We willen graag de mogelijkheid bieden om te overnachten in ons hotel, maar we trachten hierbij de contactmomenten zo veel mogelijk te minimaliseren. Ook hier geldt dat we de bar zo snel mogelijk weer willen openen, zodra de situatie dit toelaat en we geen risico hebben tot verspreiding van het virus.

Bereik

Wij zijn dagelijks van 08:00 tot 18.00 uur aanwezig in het hotel. Na deze tijd zijn wij telefonisch altijd te bereiken op +31 23 571 2023.

 

Boek direct bij ons hotel en ontvang 5% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure