Faciliteiten

Alle services die ertoe doen

Te beginnen met misschien wel de belangrijkste faciliteit: veel persoonlijke aandacht. Vraag ons om tips en we vertellen alles over Zandvoort, de prachtige omgeving en de evenementen in de buurt.

ONTBIJT

U bent elke ochtend welkom om tegen een kleine vergoeding te genieten van ons ontbijtbuffet. Het ontbijt wordt dagelijks geserveerd van 07:30 tot 10:30 uur.

MINI-BAR

De mini-bar in uw hotelkamer kunnen we – tegen betaling – vullen met de verschillende pakketten vanuit de lobby.

Zonnig terras

Neem op zonnige dagen plaats op ons heerlijke terras op het zuiden.

Huiskamer & zitjes

In onze gezellige huiskamer en zitjes in het hotel bent u welkom voor een drankje, het lezen van een boek of een goed gesprek.

Parkeren

Hotel Keur is goed bereikbaar met de auto en ligt op steenworp afstand van het NS-station Zandvoort. We hebben alle parkeermogelijkheden voor je op een rij gezet, zodat jij dat niet hoeft te doen.

In- en uitchecken

Inchecken kan tussen 15:00 en 18:00. Uitchecken kan tot 11:00. Neem contact met ons op als u eerder of later wilt inchecken of later wilt uitchecken. Dan kijken we wat mogelijk is. Het is slechts beperkt mogelijk om uw bagage veilig en gratis bij ons te stallen.

Fietsen en wandelen

Zandvoort is de plek om te fietsen en te wandelen. Maak gebruik van onze fiets- en wandelarrangementen of vraag ons om fiets- en wandelroutes in de omgeving. Fietsverhuur bevindt zich op 200 meter van het hotel.

Kinderen

Voor overnachting met ontbijt betaalt u voor kinderen t/m 12 jaar alleen voor het bijzetten van een kinderbed en bijkomende kosten zoals consumpties en gemeentelijke belastingen.

Rookvrij & geen huisdieren

In het hotel mag niet gerookt worden. Op het terras en de balkons is dit wel toegestaan. Honden en andere huisdieren zijn niet toegestaan in ons hotel.

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure