Hotel Keur: onze charmante kamers

Moe van de heerlijke zeelucht? Even bijkomen van een spannende dag bij het Circuit Zandvoort? Boek een van onze charmante kamers en geniet van de zee en Zandvoort. 

Onze kamers zijn compact maar fijn en geschikt voor ieders budget. Wij houden van een gezellige ontspannen sfeer en dat zie je terug in de kamers. Overdag krijg je door de grote ramen veel licht binnen. Door de dubbele gordijnen kun je dat ook perfect tegenhouden. In totaal heeft Hotel Keur 27 kamers.

  • Even je mail checken op je laptop? Alle kamers hebben een bureau of een tafel waar je aan kunt werken en de WiFi is gratis. In alle kamers heb je WiFi-bereik.
  • Alle kamers beschikken over televisie en een föhn.
  • Alle kamers zijn voorzien van een eigen douche en wc. De meeste kamers beschikken over een balkon.
Voor elk soort gezelschap hebben wij een geschikte kamer. Je vindt ze hieronder.
Image

Standaard tweepersoonskamer

Kom lekker van Zandvoort genieten! De standaard tweepersoons kamers bieden genoeg ruimte voor een langer verblijf. De kamers beschikken over een tweepersoons bed of twee éénpersoonsbedden, badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook een bureautje, kledingkast en tv zijn aanwezig, evenals een nachtkastje naast het bed.
Image

Tweepersoonskamer met balkon

Voor de echte buitenliefhebber! Deze kamers zijn gelijk aan de standaard tweepersoonskamers en beschikken daarnaast over een balkon. De kamers zijn uitgerust met een tweepersoons bed of twee éénpersoonsbedden, badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook een bureautje, kledingkast en tv zijn aanwezig, evenals een nachtkastje naast het bed.
Image

Driepersoonskamer

Met z'n drietjes Zandvoort en de omgeving ontdekken? De driepersoonskamers zijn hiervoor bij uitstek geschikt. De kamers beschikken over een tweepersoons bed en een éénpersoons bed, badkamer met douche, toilet en wastafel. Daarnaast is er een aparte zithoek met tafel. Ook is er een kledingkast en tv aanwezig, evenals een nachtkastje naast het bed.

Image

Vierpersoons familiekamer

Met het hele gezin gezellig op één kamer. Onze familiekamers zijn hiervoor ideaal. De kamers zijn uitgerust met een tweepersoons bed, twee éénpersoonsbedden, badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook een bureautje, kledingkast en tv zijn aanwezig, evenals een nachtkastje naast het bed.