Kamers

Onze kleurrijke kamers zijn recentelijk gerestyled. Frisse kleuren, bloemenbehang en Hollandse Meesters aan de muren. Een knipoog naar de mooie musea in Amsterdam. Wij beschikken over 27 kamers, waarvan 4 ruime familiekamers. De meeste kamers hebben een balkon en grote ramen waardoor er veel licht naar binnen valt. Het ontbijt is altijd bij de prijs inbegrepen, zodat al onze gasten ’s ochtends aanschuiven.
  • Charmante kamers voor ieder budget
  • Keuze uit Standaard tweepersoonskamers of met of zonder balkon, ruime Driepersoonskamers of Familiekamers voor vier personen
  • Ontbijt is altijd inbegrepen
tweepersoonskamer zandvoort

Standaard tweepersoonskamer

Lichte en kleurrijke kamer met een tweepersoons bed of twee éénpersoonsbedden, badkamer met douche, toilet, wastafel. Ook een (gevulde)mini-bar, bureautje, kledingkast en tv met diverse satelliet)kanalen zijn aanwezig. Wifi is gratis.
tweepersoonskamer zandvoort

Tweepersoonskamer met balkon

Lichte en kleurrijke standaard tweepersoonskamers met balkon. De kamers zijn uitgerust met een tweepersoons bed of twee éénpersoonsbedden, badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook een mini-bar, bureautje, kledingkast en tv met diverse satelliet)kanalen zijn aanwezig. Wifi is gratis.
driepersoonskamer in zandvoort

Driepersoonskamer

Onze kleurrijke driepersoonskamers zijn ruim van opzet en hebben een aparte zithoek met tafel. De kamers zijn uitgerust met een tweepersoons bed en een éénpersoons bed, badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook een mini-bar, kledingkast en tv met diverse satelliet)kanalen zijn aanwezig. Wifi is gratis.
familiekamer in zandvoort

Vierpersoons familiekamer

Met het hele gezin gezellig op één kamer. Onze familiekamers zijn hiervoor ideaal. De kamers zijn uitgerust met een tweepersoons bed, twee éénpersoonsbedden, badkamer met douche, toilet en wastafel. Ook een (gevulde)mini-bar, bureautje, kledingkast en tv met diverse satelliet)kanalen zijn aanwezig. Wifi is gratis.

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure