LUDAV

- Drinks & Bites -

Image

Het concept

De leukste borrel hotspot van Zandvoort...

... dat is wat we bieden. Misschien wel de leukste van Noord-Holland. Hotel Keur biedt LUDAV -Drinks & Bites- en dat is een andere manier van borrelen. We zijn trots op het concept van een mooie borrelplank in een gezellige omgeving. De ruime borrelplank stilt de grote trek, verrast fijnproevers en past uitstekend bij je bijpassende glas wijn of bier. Je zit hier perfect vanaf het borreluur tot laat in de avond. Fun fact: de planken zijn gemaakt van gekapte bomen uit de omgeving. Check je plank om te zien waar de boom heeft gestaan.

Geniet van de vrijheid

We bestaan al 100 jaar. Dan weet je dat we als familiebedrijf staan voor kwaliteit, persoonlijke aandacht en we luisteren naar persoonlijke wensen. Met LUDAV bieden we jou bijzondere smaken op een bijzondere locatie. Het strand, de duinen, het casino, het gezellige centrum van Nederlands bekendste badplaats liggen om de hoek. Kom even binnen, ontmoet ook de Zandvoorters die hier graag even langskomen.
Image
Image

Flair in alle seizoenen

Karakter, beetje stoer en flair, dat is wat Zandvoort is en dat laten we ook ieder seizoen zien op de borrelplanken van LUDAV -Drinks & Bites-. Kom binnen, je bent welkom.

Een mooie feestje vieren of een bijzondere plek voor een presentatie? LUDAV -Drinks & Bites- is ook af te huren voor feesten en partijen.

Ontbijt voor onze hotelgasten

Wij serveren ons uitgebreide ontbijtbuffet van 08.00 tot 10.00. Wanneer het weer het toestaat kun je buiten op het terras zitten.

Image
Image