OMGEVING

Zandvoort

Kom genieten van het mooie Zandvoort. Het strand, de duinen en het dorp. Perfect om te wandelen en te fietsen. Maar ook steden als Haarlem en Amsterdam zijn dichtbij en goed bereikbaar met de trein. Er is zo veel te doen! Steeds meer van onze gasten besluiten daarom ook om hun verblijf te verlengen.
hotel zandvoort

Persoonlijke tips voor elk weertype

Wij geven u graag persoonlijk tips om de omgeving te verkennen. Wij kennen de mooie plekjes in en om Zandvoort, fiets- en wandelroutes in onze omgeving en staan klaar om u elke dag van uw verblijf te helpen deze te ontdekken. Voor elke gast en elk weertype hebben wij een leuke tip, zodat iedereen een leuke dag kan beleven. Dus vraag het ons gerust!

Zandvoort

In Zandvoort zelf is al genoeg te ontdekken. Maak lange strandwandelingen en ga lekker uitwaaien op het strand. Of eten bij een van de leuke strandpaviljoens. Wandel door het dorp langs de oude vissershuisjes, pak een terrasje in het centrum of ga winkelen in de hippe boutiekjes. Of geniet van het racen op het Circuit van Zandvoort.
hotels zandvoort aan zee
omgeving Hotel Keur zandvoort

Haarlem & Amsterdam

Steden als Haarlem en Amsterdam zijn vanaf ons hotel makkelijk te bereiken met de trein. In zo’n 10 minuten sta je al in het centrum van het historische Haarlem, in 30 minuten in het hippe Amsterdam. Schitterende steden om in rond te wandelen of te fietsen, musea te bezoeken of te winkelen.

Wandelen & Fietsen

Ontdek de regio te voet of op de fiets. Zandvoort is omringd door schitterende duingebieden, de Kennemerduinen en de Amsterdamse Waterleidingduinen. In deze gebieden kunt u vele wandelingen en mooie fietstochten maken, bijvoorbeeld richting Bloemendaal, Noordwijk of IJmuiden. Vanuit het hotel fietst u zo, via Kraantje Lek, naar Haarlem. Of naar de Keukenhof. Ook zijn er speciale routes voor mountainbikers.
wandelen en fietsen in zandvoort
Omgeving Hotel Keur

Toeristische attracties

Vanuit Zandvoort kunnen ook toeristische attracties als de Keukenhof en de Zaanse Schans prima bezocht worden. Het is allemaal redelijk dichtbij. Vanuit Zandvoort bent u bijvoorbeeld zo bij de bloemenvelden in de omgeving van de Keukenhof.

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure