Buitenactiviteiten in Zandvoort

Onze favoriete buitenactiviteiten om te doen in Zandvoort

Naast genieten van zon, zee en strand, kun je in Zandvoort ook veel leuke dingen doen. We nemen je graag mee in een selectie van onze favorieten:

Buitenactiviteiten

watersports Zandvoort

Watersport

Uiteraard kun je in Zandvoort genieten van een cocktail in de zomerzon, maar ook als je toe bent aan wat actie heeft Zandvoort veel te bieden! Hierbij een overzicht van de bedrijven die watersport activiteiten aanbieden of materiaal verhuren:

Kitesurf School Zandvoort
The Spot - Watersport Center
Surf School - Pepsports
First Wave Surfschool
 
watersports Zandvoort
Fietsverhuur Zandvoort

Fietsverhuur

Het verkennen van onze omgeving is het leukst per fiets, e-bike of scooter, deze zijn op verschillende plekken in ons dorp te huur bij de volgende aanbieders:

Spyder Wheelz
Behind the Beach
Versteege Wielersport
Zilt Bikes

 

Paardrijden

Eindeloos galopperen door de branding en op het strand, tussen 1 oktober en 1 maart is dit toegestaan in Zandvoort. In de zomer kun je genieten van een van de vele ruiterpaden door de duinen. Voor de ervaren ruiter biedt Manege de Baarshoeve verschillende buitenritten aan. De jongste ruiters kunnen ponystappen in de bak, om kennis te maken met het paardrijden. Neem contact op met Manege de Baarshoeve om de mogelijkheden voor jouw rit te bespreken.
Paardrijden Zandvoort

Hotelgids

Ga terug naar onze hotelgids

Wandelen

Ontdek en plan de beste wandelroutes in de omgeving

Musea

Verken en ontdek de Zandvoortse cultuur

Spanning & sensatie

Bekijk de spannende buitenactiviteiten in Zandvoort

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure