Fietswalhalla Zandvoort

De Zandvoortse omgeving biedt tal van mogelijkheden

Met Hotel Keur zit je aan een kruising vol fietsmogelijkheden. Wil je een mooie tour maken door de duinen en het bos, fiets dan een ronde naar Bloemendaal en Spaarnwoude. Maar ga ook naar de andere windstreken.
Image

Naar Haarlem

Op minder dan 10 kilometer ligt het prachtige historische hart van de stad Haarlem. Het is een heerlijke route door de natuur en langs de beroemde uitspanning Kraantje Lek.

Verken de kust

Verken de kust naar het zuiden, Noordwijk ligt op 19 kilometer of fiets naar Wassenaar (36 kilometer). Als in het voorjaar Keukenhof open is, ben je er al na 17 kilometer fietsen.
Image
Image

Door het zand en de modder

Heb je meer power in de benen? Pak de mountainbike en verken de duinen. Het uitgebreide natuurgebied ten noorden en westen van Hotel Keur biedt veel spannende routes voor mountainbikers.

Verken alle routes

Kom je langs Hotel Keur? Stap af voor een versterkende appeltaart met koffie. Of nog iets sterkers. Of boek een nacht en verken alle routes in de buurt. De Hollandse kust weet onze honderden fietsende gasten constant te verbazen. Bij goed en bij minder goed weer is het altijd een heerlijke ervaring.
Image

Boek direct bij ons hotel en ontvang 5% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure