Buitenactiviteiten in Zandvoort

Onze favoriete buitenactiviteiten om te doen in Zandvoort

Naast genieten van zon, zee en strand, kun je in Zandvoort ook veel leuke dingen doen. We nemen je graag mee in een selectie van onze favorieten:

Wandelroutes in Zandvoort

wandelen in zandvoort

Amsterdamse Waterleidingduinen

Aan de zuid kant van Zandvoort bevinden zich de Amsterdamse Waterleidingduinen, hier kom je even helemaal tot rust. In deze duinen kun je het proces van de natuurlijke waterzuivering zien tijdens een prachtige wandeling. Uit deze duinen komt het water wat in ons hotel uit de kraan komt. Ga zelf op ontdekkingstocht, ga mee met een begeleide wandeling of volg een van de vele wandelroutes. In dit prachtige gebied is het 100% zeker dat je begroet wordt door de vele herten (en als je geluk hebt een vos) die hier leven.
View website
hotels in zandvoort
wandelen in zandvoort

Kennemerduinen

Aan de noord kant van ons dorp bevinden zich de Kennemerduinen. Verwondering in een oase van rust. Een natuurgebied waar planten, dieren en mensen zich welkom voelen. Via de binnenduinrand, natte duinvalleien, weelderige buitenplaatsen en stuivende duinen vormt Nationaal Park Zuid-Kennemerland de verbinding tussen stad en strand. Nationaal Park Zuid-Kennemerland strekt zich uit van Zandvoort tot IJmuiden. Het leefgebied van talloze bijzondere dieren en planten. Je bent hier welkom tussen zonsopkomst en zonsondergang.
View website
Kennemerduinen Zandvoort

Spanning & sensatie

View our exciting outdoor activities in Zandvoort

BUITENACTIVITEITEN

Get out in the fresh air and enjoy these outdoor activities

Musea

Explore and discover the Zandvoort culture

Hotel Guide

Head back to our hotel guide

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure