Appartementen

Onze kleurrijke kamers zijn recentelijk gerestyled. Frisse kleuren, bloemenbehang en Hollandse Meesters aan de muren – een knipoog naar de mooie musea in Amsterdam. Wij beschikken over in totaal 41 accommodaties, bestaande uit 32 hotelkamers en 9 appartementen, elk voorzien van een keuken. De meerderheid van onze kamers heeft balkons en grote ramen die zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht. Daarnaast kunnen gasten die in de meeste appartementen verblijven, genieten van hun ochtendkoffie in de zon in onze gemeenschappelijke tuin. Voor een echt ontspannen begin van uw dag raden wij u aan het ontbijt samen met uw accommodatie te boeken, zodat u volledig kunt opgaan in de Hotel Keur ervaring.

 Luxe appartementen voor kort of langer verblijf

 Keuze uit verschillende maten en plaatsingen

 Ontbijt beschikbaar

Hotel Keur appartement in zandvoort

Appartement met uitzicht op de tuin - (2 personen)

Deze kleurrijke en sfeervolle appartementen met uitzicht op de tuin zijn voorzien van een huiskamer met een zit-en eetgedeelte. De huiskamer is uitgerust met een comfortabele bank en smart TV. Deze appartementen zijn gelegen in het souterrain gedeelte van het hotel. De keuken is goed uitgerust met een 2 inductieplaten, vaatwasser, magnetron en keukeninventaris. Ook een Nespresso machine en waterkoker ontbreken niet.

   2 personen

   Tweepersoonsbed

   Kamergrootte: 32-35m2

Superior appartement Hotel Keur zandvoort

Superior appartement - (2 personen)

Dit appartement is gelegen op de begane grond van het hotel. Onze nieuwe kleurrijke superior appartementen zijn voorzien van een huiskamer met een zit-en eetgedeelte. De huiskamer is uitgerust met een comfortabele bank en smart TV. De keuken is goed uitgerust met een 2 inductieplaten, vaatwasser, magnetron en hele keukeninventaris. Ook een Nespresso machine en waterkoker ontbreken niet.

   2 personen

   Tweepersoonsbed

   Kamergrootte: 42m2

driepersoonskamer in zandvoort

Superior appartement - (2-4 personen)

Dit appartement is gelegen op de begane grond of het souterrain gedeelte van het hotel. Onze nieuwe kleurrijke superior appartementen zijn voorzien van een huiskamer met een zit-en eetgedeelte. De huiskamer is uitgerust met een comfortabele (slaap)bank en smart TV. De keuken is goed uitgerust met 2 inductieplaten, vaatwasser, magnetron en hele keukeninventaris. Ook een Nespresso machine en waterkoker ontbreken niet.

   2-4 personen

   Tweepersoonsbed + slaapbank

   Kamergrootte: 35-40m2

familieappartement in zandvoort

Twee kamer appartement – (2-4 personen)

Dit kleurrijke en sfeervolle appartement met uitzicht op de tuin (2 tot 4 personen) is het ruimste en het meest luxe appartement. 60m2 verdeeld over 2 aparte slaapkamers, aparte badkamer, huiskamer met eethoek en goed uitgeruste keuken ligt in het souterrain gedeelte van het hotel en grenst aan de gedeelde tuin.

De huiskamer is uitgerust met een comfortabele bank, Smart TV en eethoek. De keuken beschikt over alle inbouwfaciliteiten zoals 2 inductieplaten, vaatwasser, magnetron en hele keukeninventaris. Ook een Nespresso machine en waterkoker ontbreken niet.

   2-4 personen

   2 x Tweepersoonsbed

   Kamergrootte: 60m2

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure