Parkeren &

Bereikbaarheid

Hotel Keur is goed bereikbaar met de auto en ligt op steenworp afstand van het NS-station Zandvoort. We hebben hieronder alle opties voor je op een rijtje gezet, zodat jij dat niet hoeft te doen. Heeft u nog vragen? Neem dan direct contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Bereikbaarheid

Hotel Keur is uitstekend bereikbaar met de trein, ons hotel ligt slechts 1 minuut verwijderd van het station van Zandvoort. Vanaf Amsterdam Centraal Station rijdt er elk half uur (en in de zomer elk kwartier) een trein naar Zandvoort, deze treinreis duurt 30 minuten.

Een treinreis vanaf Schiphol Airport naar Zandvoort duurt 45 minuten. Op 9292.nl kunt u makkelijk uw reis plannen.

Vanuit Duitsland is het mogelijk om met de Flixbus naar Nederland te komen. Deze brengt u tot Amsterdam Sloterdijk waarna er een directe treinverbinding is naar Zandvoort aan Zee. www.flixbus.de/
 
parkeren zandvoort

Parkeren

 • Haarlem Spaarwoude (IKEA)
  U kunt hier gratis parkeren en met de trein vanaf Haarlem Spaarnwoude bent u in 15 minuten bij ons hotel. U voorkomt hiermee filerijden naar Zandvoort en de omgeving is uitstekend te bereiken middels het Nederlands openbaar vervoer. (enkele reis Haarlem Spaarnwoude – Zandvoort kost € 2,90). Ons hotel ligt naast het treinstation Zandvoort.
  Adres: Laan van Decima 1, 2031 CX Haarlem
 • Parkeerterrein Zuid
  Dit is een parkeerterrein op 20 minuten loopafstand vanaf het hotel. Het dagtarief bedraagt €15,00. Het parkeerterrein biedt ook een 3-dagen kaart aan voor €30,00 en een weektarief voor € 50,00.
  Adres: Ingenieur G. Friedhoffplein 14, 2042 BN Zandvoort
 • Parkeergarage Louis Davids Carre (LDC, online boeken)
  U kunt ook parkeren in parkeergarage LDC. De kosten hiervoor zijn € 20,00 per dag. Deze locatie is op 10 minuten loopafstand vanaf het hotel.
  Adres: Louis Davids Carré 1 - 2042 LZ Zandvoort
 • P-Noord Circuit Zandvoort (betaalautomaat bij het circuit)
  Op het terrein van het Circuit Zandvoort zijn er een parkeerplaatsen beschikbaar (buiten de evenementdagen om). De kosten hiervoor zijn €15,-per dag.
  Adres: Burgemeester van Alphenstraat 108, 2041 KP Zandvoort
 • Parkeren aan straat rondom het hotel (betaalautomaten op straat)
  U kunt ook rondom het hotel parkeren op openbare parkeerplaatsen voor maximaal 2 uur. Het uurtarief hiervan is €4,00 per uur.

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure