Over ons hotel

Kleurrijk boutique hotel

Wij houden van kleur en van bloemen. Onze persoonlijke smaak is terug te zien in ons familiehotel waar frisse kleuren en bloemrijke motieven zijn gebruikt. Elke dag hebben wij verse bloemen staan.

Centrale ligging

Ons hotel ligt in het centrum van Zandvoort, direct naast het station en op zo’n 5 minuten lopen van het strand. In de buurt zijn veel leuke restaurantjes en winkeltjes te vinden en u zit zo bij de leuke strandpaviljoens. Vanuit ons hotel bent u in 1 minuut bij het station om de trein te pakken naar Haarlem of Amsterdam. Ons hotel is een goede uitvalsbasis om de omgeving te verkennen, te voet, op de fiets of met de trein.

Huiselijk en persoonlijk

De sfeer in ons hotel is huiselijk en onze service is persoonlijk. Beneden hebben wij een gezellige huiskamer ingericht waar u welkom bent voor een drankje, het lezen van een boek of een goed gesprek. Wij kennen onze (vaste) gasten en staan altijd open voor een gesprek, een luisterend oor of een vraag.

Over ons

Wij zijn Christine en Tom Yeh-van der Veen. In 2019 namen wij het hotel over van de ouders van Christine. Samen met onze twee zoontjes wonen wij in Zandvoort, na jaren in Haarlem te hebben gewoond. We zijn allebei afkomstig uit de bankwereld, maar besloten het roer om te gooien en helemaal te gaan voor het familiehotel. De mensen die voor ons werken kennen wij ook goed, zij zijn als familie voor ons. Met elkaar staan we klaar om het verblijf van onze gasten zo aangenaam mogelijk te maken.

Geschiedenis

Hotel Keur bestaat al meer dan 100 jaar. Het is een van de oudste hotels in Zandvoort en daarom een begrip in het dorp. In 1911 is het hotel opgericht door Cornelis Keur. Zijn naam draagt het hotel nog steeds. Inmiddels is het hotel vele malen gerenoveerd en gerestyled, maar de oude grandeur van Zandvoort ziet u nog terug in mooie authentieke elementen. Zoals de schildering van de oude watertoren in de glas-in-lood in de hal.

Familiehotel

Het hotel is al jaren in onze familie. Van 2000 tot 2018 werd het gerund door de ouders van Christine. In 2019 namen wij het van hen over en restylden wij het hotel volledig. Wij werken als gezin in het hotel en zijn daarom ook vaak in het hotel te vinden. Gedurende de dag zijn wij aanwezig en beschikbaar voor alle vragen, in- en uitchecken, een drankje of een goed gesprek. We hebben geen nachtreceptie, maar zijn bij calamiteiten altijd bereikbaar.

Samen ondernemen

Wij ondernemen samen met lokale ondernemers, verwijzen onze gasten graag door naar ondernemers in het dorp en op het strand en gaan langdurige samenwerkingen aan. Dat vinden wij belangrijk. Op de achtergrond zijn wij ook actief in het verbinden van de Zandvoortse hoteliers, zodat we gezamenlijk kunnen spreken met bijvoorbeeld de Gemeente Zandvoort.

Boek direct bij ons hotel en ontvang 10% korting en vele andere exclusieve voordelen in vergelijking met elke andere site!

calendar arrival
calendar departure